Nieuws in the picture

Volg ook onze Facebook pagina

Laatste nieuws

Nieuwjaarsboodschap van voorzitter REO Veiling

De REO Veiling knoopte deze morgen terug aan met haar vaste traditie van een nieuwjaarstoespraak van haar voorzitter Rita Demaré op de eerste veildag van het nieuwe jaar. In een goedgevulde veilingzaal bracht de REO-voorzitter een nieuwjaarsboodschap van vertrouwen, samenwerking, optimisme en ambitie.

lees meer

Nieuwe volledig recycleerbare aardbeienpunnets voor Tomabel

Voortaan verkoopt de REO Veiling haar Tomabel-aardbeien standaard in Rpet-punnets die gemaakt zijn van 100% gerecycleerde grondstoffen en bovendien zelf volledig recycleerbaar zijn.

lees meer

Primeurverkoop Fine Fleur frambozen steunt Malawi

Na de aprilse grillen van de voorbije maand laat het voorjaar zich eindelijk voelen. Daar is de lente. Daar is de zon. Daar zijn onze heerlijke zoetjes! Zo verkocht de REO Veiling op woensdag 3 mei haar eerste Fine Fleur frambozen van 2023 en dat voor het goede doel.

lees meer

Producent in de kijker

De Fine Fleur grondaardbeien van Wim Mahieu uit Wervik

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 800-tal actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid markt klaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal dat ze graag met je delen. Dit keer lopen we mee de aardbeientunnels in met Wim Mahieu uit Wervik.

TOP