Nieuws in the picture

Volg ook onze Facebook pagina

Laatste nieuws

Nieuwjaarswensen 2022

"2021 was een bijzonder jaar vol opmerkelijke gebeurtenissen zowel binnen als buiten de tuinbouwsector, maar ook van mooie realisaties op onze veiling. Wat het nieuwe jaar brengt, geen mens die het weet. Maar wat het ook wordt, laat ons vooral positief vooruit kijken hoe we samen een succes van 2022 kunnen maken. Tegelijk sta ik samen met u graag even stil om achteruit te kijken op 2021. Daarom nodig ik u van harte uit voor een korte digitale nieuwjaarsontmoeting."

lees meer

REO Veiling verkoopt eerste hopscheuten tegen nieuwe recordprijs

Een nationale primeur vandaag, woensdag 15 december, voor de REO Veiling waar de eerste Fine fleur hopscheuten van het nieuwe teeltseizoen werden geveild. De gegeerde delicatesse haalt traditioneel een zeer hoge veilingprijs bij haar nationale primeurverkoop. Dit was ook deze voormiddag het geval. METRO Cash & Carry plaatste de eerste druk tegen een nieuw recordbedrag van € 327 voor 100 gr.

lees meer

Telers Fine Fleur primeurbessen steunen kinderdagverblijf

Een primeuverkoop vandaag voor de REO Veiling waar de eerste Fine Fleur rode bessen en Fine Fleur blauwe bessen van 2021 werden geveild. Regine Mahieu en Inge Debergh uit Westvleteren boden de primeurbessen aan en schonken de opbrengst van 780 euro aan een goed doel: vzw Kudimba, een dagverblijf voor 40 kwetsbare kinderen in Malawi.

lees meer

Producent in de kijker

De schorseneren van Kris Vervaele uit Zwevezele

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door bijna 800 actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid markt klaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal dat ze graag met je delen. We gingen deze keer mee het veld op met Kris Vervaele in Zwevezele.

TOP