FAQ

Algemeen

De REO veiling is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de leden-producenten de aandeelhouders zijn. Zij kiezen hun vertegenwoordigers in de Raad van Bestuur, waar de telers zelf het beleid van de coöperatie bepalen.

Administratie

Een teler die vennoot wenst te worden, stelt zijn kandidatuur bij de directeur productie & kwaliteit. Als aan alle statutaire en reglementaire voorwaarden is voldaan, aanvaardt de Raad van Bestuur formeel het nieuwe lidmaatschap.

Alle statutaire en reglementaire voorwaarden kunt u nalezen in de statuten op deze website. Bij interesse, ga naar Lid worden op onze website en vul het contactformulier in. Onze directeur productie & kwaliteit, Nathalie Plovie, neemt zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Om een wachtwoord aan te vragen voor ‘Extranet’, het intern informatiesysteem van de REO Veiling, dient u een e-mail met uw producenten-/kopersnummer te versturen naar info@reo.be. Voor producenten is het gebruik van extranet gratis, voor kopers is dit betalend. Het wachtwoord wordt nadien opgestuurd per post.

Commerciële afdeling

Op de REO Veiling is er ook een depot voorzien voor Europool System waardoor veel producten in deze kisten worden aangeboden. Daarnaast beantwoordt de REO Veiling op alle marktvragen naar andere verpakkingen. Houten kratten, dozen, andere meermalige verpakkingen en zelfs kleinverpakkingen worden op uw vraag gevuld. Voor alle verdere informatie kunt u contact opnemen met de commerciële afdeling of de verpakkingsafdeling via het algemene nummer +32 51 231 211 en info@reo.be.

Om koper te worden op de REO Veiling dient men officieel ingeschreven te worden als handelaar. Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden, zoals het onderschrijven van de aankoop- en verkoopvoorwaarden, het neerleggen van een bankwaarborg en het beschikken over een kredietverzekering. Voor alle verdere informatie rond commercialisatie kunt u terecht bij onze commercieel directeur Remie Dewitte via remie.dewitte@reo.be.

Productie

U kunt contact opnemen met de REO Veiling op het nummer +32 51 231 211 en daarbij vraagt u naar de hoofdkeurder van dienst.

Logistiek

U kunt contact opnemen met de laadmeester van dienst. Hij kan u in verschillende talen te woord staan. U kunt de laadmeester bereiken op het nummer +32 51 231 230 of via laadmeester@reo.be. Hij wijst u de weg naar de juiste laadkaai.

De REO Veiling is opgedeeld in verschillende zones. Elke zone heeft haar eigen kleur. U wordt op de bedrijfssite zelf wegwijs gemaakt door de verschillende signalisatieborden. 
Om een duidelijk beeld weer te geven van de bedrijfssite, kunt u hier het grondplan van onze veiling downloaden. Het grondplan bevat een legende die u alle praktische info over de veiling geeft. 

TOP