Nieuw: Tomabel shaker

De REO Veiling biedt vanaf vandaag (woensdag 2 september) haar Tomabel snack- en snoeptomaatjes aan in nieuwe Tomabel shakers. Deze stijlvolle kartonnen verpakking met transparant deksel vervangt de zwarte 'Nova'-punnets en biedt drie klantvriendelijke voordelen: het product is zeer goed zichtbaar in de kleinverpakking, het product is makkelijk mee te nemen als gezond tussendoortje en de verpakking is vlot te sorteren.

De nieuwe Tomabel shakers zijn een onderdeel van de nieuwe huisstijl van Tomabel die sinds eind april stapsgewijs wordt geïntroduceerd. Na aardbeien, losse en trostomaten zijn snoeptomaatjes het vierde product dat in de nieuwe verpakking wordt gepresenteerd. Tomabel wil in de loop van dit jaar alle producten in een nieuw jasje steken. “We zijn ervan overtuigd dat een sterke en duidelijk herkenbare productpresentatie een toegevoegde waarde biedt aan onze producten en net daarom kozen we voor een eenvoudig, maar aantrekkelijk ontwerp voor de nieuwe Tomabel verpakkingen waarbij ons kwaliteitsvol product uiteraard de eyecatcher is en blijft,” aldus Henk Vandevelde, voorzitter van Tomabel.

De Tomabel shakers zijn standaard per 8 stuks verkrijgbaar in een EPS-T-kist. Iedere shaker heeft een nettogewicht van 250 gram. Een karton op maat houdt de shakers recht in de kist, wat de winkelpresentatie en het transport ten goede komt.

Met haar aanbod van Tomabel snack- en snoeptomaatjes in een nieuwe verpakking bevestigt de REO Veiling haar rol van betrouwbare handelspartner in de commercialisering van verse tomaten. Dankzij een grote volumestijging en een breder assortiment groeide tomaat gedurende de laatste jaren uit tot de belangrijkste productgroep (qua omzet) op de REO Veiling. Samen met Tomabel tomaten zijn op dit moment ook Flandria en Fine Fleur tomaten volop ter beschikking op de REO Veiling

Interesse in onze tomaten? 

Contacteer ons!
Philiep Willems
REO Veiling
E-mail. philiep.willems@reo.be
GSM. +32(0)499.69.71.05
www.reo.be

foto 1
TOP