REO@work groot succes

Rondleiding door de veiling voor alle oud- en niet-actieve producenten.

De REO Veiling bestaat 75 jaar. REO werd opgericht op 20 juli 1942. Het jubileumjaar is alleen mogelijk doordat de leden-producenten van de REO Veiling, doorheen de jaren en over de generaties heen, rotsvast bleven geloven in de kracht van coöperatief samenwerken en samen naar de afzetmarkt gaan. Dit geldt zeker ook voor de oud- en/of niet-actieve producenten van de REO Veiling. Ze werden donderdag 12 oktober samen met hun partner voor hun jarenlange betrokkenheid bedankt tijdens het evenement ‘REO@work’ op de REO Veiling. Ruim 700 genodigden waren op de afspraak.

Een verpakkingsloods van de REO Veiling werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsruimte. Onder meer een kleurrijk groentetapijt en fototentoonstelling decoreerden de ruimte. De genodigden werden er hartelijk verwelkomd met koffie en gebak. Na een toespraak van de voorzitter van de REO Veiling Rita Demaré volgde een begeleide rondrit in oldtimer-autobussen doorheen de verschillende afdelingen van de REO Veiling. De bezochte afdelingen bleven volop in werking tijdens de rondritten.

Medewerkers van de REO Veiling vertelden onderweg het verhaal van het verleden, maar ook van de toekomst. Het zorgde voor heel wat herinneringen en anekdotes op de autobussen. Velen waren eveneens verbaasd over de logistieke evoluties die de REO Veiling doorheen de voorbije jaren heeft meegemaakt als modern en betrouwbaar afzetapparaat van groenten en fruit voor de Belgische en internationale versmarkt. In een gemoedelijke familiaire sfeer werd ook daarover, na de autobusrit, druk nagepraat aan de receptietafels.

Wil u alle foto's zien van dit mooi evenement? Klik hier.

Enkele foto's

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
TOP