Nieuwjaarsevent 2021

2020 was op zijn minst gezegd een bijzonder jaar. Omdat we samen met u willen terug kijken op het voorbije jaar en het nieuwe jaar op een veilige afstand beginnen, nodigen we u graag uit voor een kort digitaal nieuwjaarsevent. Ook benieuwd naar de laatste stand van zaken op de REO Veiling? Stem dan zeker af op www.teamreo.be op maandag 4 januari 2021 om 12u05.

Elkaar de hand schudden terwijl je iemand het beste voor het nieuwe jaar toewenst, is nu niet aangewezen. De REO Veiling biedt de mogelijkheid aan haar producenten, kopers, medewerkers, …, om elkaar digitaal een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen. Stuur ons nu al uw eigen nieuwjaarsboodschap. We bundelen alle nieuwjaarswensen en tonen die voor en na het event van aanstaande maandag.

U kan uw nieuwjaarsboodschap op verschillende manieren naar ons versturen:

  1. Surf naar www.teamreo.be en laat uw boodschap achter.
  2. Beantwoord deze mail met uw boodschap.
  3. U kan aanstaande maandag 4 januari uw boodschap sms’en of whatsappen.

Vergeet uw naam en eventueel producent- of kopersnummer niet te vermelden!

U ontvangt maandagvoormiddag a.s. rond 11u een reminder mail ter herinnering aan het REO-nieuwjaarsevent 2021 dat vanaf maandagmiddag 4 januari online gaat. U bekijkt het event het meest optimaal op een pc of laptop. Tot op het digitale REO-nieuwjaarsevent!

foto 1
TOP